NO DIG BERLIN 2017

Третата Международна конференция и изложение за безизкопни технологии No-Dig Berlin ще се проведе от 28 до 31 март 2017 в немската столица, по време на Международното изложение „Вода Берлин”.
През 2015 организаторите на събитието отчитат огромен успех.
Голям брой хора, от които зависят решенията, политически представители и изключителна програма със съпътстващи събития - ето как може да се опише накратко NO DIG BERLIN/WASSER BERLIN INTERNATONAL 2015, единствената платформа в Германия, която отразява целия икономически цикъл на водния сектор. В продължение на четири дни международният воден сектор беше събран на едно място в Берлин.
22.686 търговски посетители от 104 страни се запознаха с най-новите продукти, услуги и технически решения. представени от 557 изложители от 26 държави. На събитието присъстваха повече от десет делегации от европейски и неевропейски страни, включително и от Йордания, Корея и Сингапур,.
Отново „Деня на строителната площадка” (Schaustelle Wasser) бе приет много добре. Той  беше организиран от Berliner Wasserbetriebe. Около 500 търговски посетители от цял свят са били в състояние да получат уникална информация от първа ръка за най-новите технологии.


©2014 ИКПИ. Всички права запазени